Nyhedsbrev for Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard – September 2023

Kære kolleger og samarbejdspartnere,

Vi er glade for at kunne dele spændende nyheder med jer i denne måned. Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard fortsætter med at vokse og styrke vores hold. Vi vil gerne byde velkommen til fire nye medlemmer af vores team:

  1. Tino: Tino har sluttet sig til vores firma med sin erfaring og ekspertise inden for landskabspleje. Han vil bidrage med sin passion for at skabe smukke udendørs rum og levere enestående service til vores kunder.
  2. Oscar: Oscar kommer som Arbejdsmand. Hans dygtighed og kreativitet vil hjælpe os med at løse selv de mest komplekse opgaver.
  3. Kenneth: Kenneth er vores nye mand med speciale i belægninger .
  4. Mikkel: Mikkel slutter sig til os som en dedikeret medarbejder, Med hans dygtighed og erfaring vil vi være i stand til at levere endnu bedre kloakløsninger til vores kunder.

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Tino, Oscar, Kenneth og Mikkel og ser frem til at se, hvordan de vil bidrage til vores firma’s vækst og succes.

Som altid vil vi fortsætte med at levere høj kvalitet og professionel service til vores kunder. Vi værdsætter jeres støtte og samarbejde i at gøre Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard til en førende aktør inden for landskabspleje og kloakarbejde.

Har I spørgsmål eller ønsker at lære vores nye teammedlemmer bedre at kende, er I velkomne til at kontakte os når som helst.

Tak for jeres fortsatte støtte, og lad os sammen se frem til en produktiv og succesfuld september måned!

Med venlig hilsen,

Peter Dahlgaard -Jalsinfg