Enhver anlægsgartner hos Dahlgaard formår at smelte den grønne og grå anlægsgartner sammen i en højere enhed. Hos os får en løsning med det bedste fra begge verdener. Har du brug for en anlægsgartner, kan du trygt vælge os som din fortrukne samarbejdspartner. Med 20 års erfaring og veluddannede anlægsgartnere, yder vi rådgivning og udførelse af meget høj kvalitet.

Vi vil gøre Danmark grønnere gennem ekstraordinært anlægsgartneri.


Anlægsgartner med høje værdier og normer

Hos Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard arbejdes der altid ud fra et særligt værdisæt hvor høj kvalitet og normer går hånd i hånd. Normsættet følges fra Danske anlægsgartnere, som bl.a. indebærer værdisæt for bund, fald, smig, trinafstand og højder. Dette er vores kvalitetssikring for, at vores arbejde altid udføres korrekt og af højeste kvalitet.

Som professionel anlægsgartner er det vigtig, der udelukkende arbejdes med løsninger, materialer etc., som forholdene kan bære. Skulle vores kunder insistere på en løsning, som vi ikke kan stå inde for, så takker vi hellere nej tak til opgaven. Det er altafgørende for os, at kvaliteten bag arbejdet lever op til de faglige standarder, vi sætter til vores arbejde.

Enhver anlægsgartner hos os er dybt passioneret omkring sit arbejde. For os er opgaven ikke blot anlægsarbejde, men også det vi brænder for.

Udover at være erfaren anlægsgartner, har Dahlgaard i mange år hjulpet danskerne med deres kloakker. Få hjælp af din lokale kloakmester i Køge eller omegn.

Anlægsgartner i Solrød

Tilbud fra en anlægsgartner

Ønsker du yderligere info om hvad vores anlægsgartnere kan tilbyde eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefonen, mail eller via formularen her på siden.