Vores Anlægsgartnere formår at smelte den grønne og den grå anlægsgartner sammen i en højere enhed, hvorfor du hos os, får en løsning med det bedste fra hver verdener. Har du brug for en anlægsgartner, kan du trygt vælge os som din fortrukne samarbejdspartner. Med 20 års erfaring og veluddannede anlægsgartnere, yder vi rådgivning og udførelse af meget høj kvalitet.

Vi vil gøre Danmark grønnere


Anlægsgartner med høje værdier og normer

Vi arbejder ud fra et særligt værdisæt hvor høj kvalitet og normer går hånd i hånd. Vi følger normsættet fra Danske anlægsgartners, som bl.a. indebærer værdisæt for bund, fald, smig, trinafstand og højder. Dette er vores kvalitetssikring for, at vores arbejde altid udføres korrekt og af højeste kvalitet.
Vi arbejder derfor også kun med løsninger og materialer, som forholdene kan bære. Skulle en kunde insistere på at en løsning, som vi ikke anbefaler – så takker vi hellere nej tak til opgaven. Det er altafgørende for os, der er kvalitet bag det arbejde vi udfører.

Vores anlægsgartnere er alle dybt passionerede omkring deres arbejde. For os er opgaven ikke blot anlægsarbejde, men det vi brænder for.

Anlægsgartner i Solrød

Tilbud fra en anlægsgartner

Ønsker du yderligere info om hvad vores anlægsgartnere kan tilbyde eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.