Corona virus

Kære kunder

hos Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS følger vi sagen tæt vedr. Corona virus, og vi gør alt hvad vi kan for ikke at smitte eller blive smittet. Derfor vil i opleve at alt vores personale ikke vil give jer hånden når de kommer ud til jer, samtidig er der fra ledelsens side også opfordret til at vores personale holder afstand til jer. Men vi vil stadig smile til jer:)

Dette har intet med vores personales opdragelse eller gode skik at gøre, men for at passe på jer og os selv.

Vi håber i har forståelse for vores beslutning.

Er der spørgsmål til igangværende ordre eller de ordre som skal til og starte op er i mere end velkommen til og ringe til kontoret hvor vi sidder klar til at besvarer jeres spørgsmål mandag – fredag fra 08:00 – 17:00

I er også mere end velkommen til og sende os en mail på [email protected]

Med venlig hilsen
Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS