Niveauforskelle i naturen er smukke og ofte meget anvendelige. Dog er de typisk upraktiske grundet den begrænsede fremkommelighed mellem niveauerne. Det samme gør sig gældende for områder, som forvandles til et arkitektonisk terræn bygget op i niveauforskelle.
Dog skal man ikke lade sig begrænse af upraktiske tilstande, da der findes løsninger, som kan imødekomme problemstillingen på en god, stabil og ofte dekorativ måde. Disse kaldes terræntrapper.


Hvad er en terræntrappe?

En terræntrappe er en trappe som etableres i et terræn med niveauforskelle. Terræntrappens egenskab er at gøre der muligt at bevæge sig bedst muligt mellem forskellige niveauer. De anlægges ved f.eks. nedsænkede arealer, såsom legepladser, arkitektoniske belægninger, hvileområder i byer og mange flere. Niveauforskellene kan være smukke, sjove og interessante og med en terræntrappe bliver de også praktiske.

hegn i træ ved rækkehus

Terræntrapper i høj kvalitet

Vi er din samarbejdspartner som rådgiver og anlægger terræntrapper med en gennemgående høj kvalitet i alt vi laver.
Vi anlægger terræntrapper i materialer såsom granit, betonelementer og brosten, da dette skaber de flotteste udtryk, samt de bedste løsninger og den højeste kvalitet for terræntrapper.
Vi følger naturligvis normen og værdisættet for trinhøjde og dybde, så terræntrapperne fremstår gå venlige og naturligt opbygget.

Tilbud på terræntrappe

Vil du høre mere om, hvad vi kan indenfor terræntrapper, er du meget velkommen til at kontakte os. Ligeledes laver vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger fra dig og så tager vi den herfra.