Beplantning er en meget vigtig faktor, da den yder stor påvirkning for vores miljø. Træer, planter og blomster renser luften, giver skygge, skaber større biodiversitet, har en nedkølende effekt og opsamler regnvandet, for blot at nævne nogle af de mange fordele, som opnås ved grønne områder. Det er dog ikke kun miljøet som nyder godt af påvirkningen fra beplantninger. Mange studier og forskning påviser at grønne områder og generel beplantning har en positiv påvirkning af menneskets fysiske og psykiske trivsel. Det er derfor vigtigt at tænke grønne områder ind i såvel offentlige som private øjemed.
Erhvervsdrivende bør ligeledes indtænke beplantning på grunden, da et godt arbejdsklima, udover at være sundhedsmæssigt korrekt, også påvirker de ansattes ydeevne og effektivitet positivt.


Vi skræddersyer din planteplan

Når der skal etableres grønne områder med beplantning, kan de mange muligheder være overvældende. Samtidig er det vigtigt at der tages udgangspunkt i planter, som trives i det pågældende jordbundsforhold, samt omgivelserne og miljøet, der findes på grunden.

Med afsæt i vores store ekspertise udarbejder vi en planteplan, så I får den korrekte rådgivning og sparring omkring beplantning på grunden. I planteplanen tages der udgangspunkt i jeres ønsker, samt muligheder og begrænsninger ift. jordforholdene på grunden og anvendelse heraf. I får derfor en skræddersyet løsning, som passer til lige netop jeres behov og ønsker.

Beplantning i københavn

Tilbud på flot og langtidsholdbar beplantning

Står du med et kommende beplantningsprojekt og ønsker et godt samarbejde med dygtige anlægsgartnere, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på beplantning.