Beskæring eller fældning af større træer kan være en stor og til tider farlig øvelse selv at påtage sig.
Vi tilbyder derfor professionel topkapning og træfældning, hvor jeres træer bliver håndteret med den korrekt fagekspertise og sikkerhedsforanstaltninger.
Beskæring af mindre træer, buske og klipning af hæk, er ligeledes også en del af vores vedligeholdelsesydelser. Vi klipper oftest efter plantens naturlig form, hvilket giver de mest optimale vækstforhold for planten, samtidig med at det synsmæssigt fremstår mest naturligt.


Hvornår skal træer beskæres og hække klippes?

Træer og buske skal beskæres to gange årligt. Første gang i foråret før løvspring og anden gang i efteråret efter løvspring.
Ligeledes gælder for hække, som klippes første gang op mod Skt. Hans, som ligger i slutningen af juli måned. Hækkens anden klipning foretages i september.

støttemure med ujævne sten

Vi påtager os besværet for dig

Hos os finder du eksperter indenfor træbeskæring og pleje af træer, hække og buske. Vi besidder stor viden og præcision, hvorfor du trygt kan vælge os som samarbejdspartner for vedligeholdelse og pleje af dine træer, buske og hække.

Tilbud på træbeskæring

Ønsker du mere information om hvad vi kan tilbyde eller et uforpligtende tilbud på træbeskæring, er du velkommen til at kontakte os.