Grønne områder kræver stor vedligeholdelse og pleje. Vi oplever, at flere og flere får lavet flotte grønne løsninger, men ikke opretholder den nødvendige vedligeholdelse efterfølgende. Dette sker ofte fordi der ikke er nok ledige hænder eller den rette viden til at tage sig af dette. Resultatet bliver at planter, blomster, hække og træer forgår og tilbage er et trist syn og spild af økonomi. Det synes vi er synd og har derfor valgt at specialisere os i vedligeholdelse af grønne områder.


Lad os stå for vedligeholdelse og pleje af dine grønne områder

Hos os finder du flere eksperter indenfor vedligeholdelse og pleje af beplantninger og grønne områder. Vælger du at benytte vores ekspertise, sikre du bedst mulige forhold for dine planter, blomster, hække og træer. Vi tilbyder en bred række ydelser indenfor feltet såsom;

Beskæring og pleje af træer, hække og buske

Vi sikrer, at dine træer, hæk eller buske løbende får den optimale pleje og beskæres når det er nødvendigt og til rette tid.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor træbeskæring her.

Vedligeholdelse af græsarealer, blomster og planter

Vi sørger for at dine græsarealer står pænt og præsentabelt ved at foretage den nødvendige klipning af græsset. Blomster og planter får den nødvendige pleje, og vedligeholdelse så de trives godt og fremstå dekorativt på grunden.

Jordbundsanalyse og jordforbedring

Når træer, planter og blomster visner og sætter ud på trods af korrekt pleje og vedligeholdelse, er der tale om misvækst. Dette skyldes ofte dårlige jordbundsforhold under beplantningen.
For at udbedre misvæksten, foretager vi en jordbundanalyse på din grund og kommer med forslag til hvilke jordforbedringer der bør udarbejdes.

Læs mere om vores viden om jordanalyser og hvordan jordforbedringer kan hjælpe på misvækst af dine planter.

Beplantning i københavn

Vedligeholdelse af belægning, fejning og renholdelse

En belægning er en af de mere taknemlige elementer ift. løbende håndtering. Dog går den ikke fri for vedligeholdelse, da en belægning har brug for fejning, så den fremstår fremkommelig, pæn og præsentabel. Vi sørger desuden for at rense belægningen, da den gennem tid bliver præget af vind og vejrforhold, hvorfor en rensning af stenene og opfyldning af fugesand vil være nødvendig.

En del af vores servicer indbefatter også renholdelse af jeres område, hvor vi sørger for at holde området fri for hen smidt affald og korrekt miljømæssig håndtering af dette.

Snerydning og saltning

Snerydning og saltning forbindes ofte med irritation og besvær, men er en højest nødvendig opgave, som skal foretages i vinterhalvåret.
Med en aftale hos os får du garanti for der bliver ryddet sne og saltet, hver gang der er behov for det.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor snerydning og saltning her.

Grøn vedligeholdelse og pleje i topkvalitet

Vælger du os til at vedligeholde jeres beplantninger og grønne områder, får I en samarbejdspartner som ikke kun har mange års erfaring og bred ekspertise, men som stolt kan sige at de brænder for det de laver.
Vi har valgt at specialisere os i vedligeholdelse af beplantninger og grønne områder, hvorfor vi stolt kan sige at vi har eksperter indenfor området. Hos os kan du trygt overlade pleje og vedligeholdelse til os, så tager vi os kærligt af dine planter og blomster.

Tilbud på vedligeholdelse af grønne områder

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde indenfor vedligeholdelse af grønne områder og beplantning, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen og så kontakter vi dig også vedr. et uforpligtende tilbud.