Om du har behov for en renovering af din eksisterende kloakledning eller brug for et helt nyt kloakanlæg, kan du trygt vælge os som din fortrukne samarbejdspartner på opgaven.
Vi udfører autoriseret kloakarbejde af høj kvalitet og går aldrig på kompromis med solide og langtidsholdbare løsninger. Vores arbejde udføres altid efter forskrevne danske standarder.

Vælger du os som samarbejdspartner til din kloak opgave, vil du få en tillidsfuld og dygtig kloakmester og din kloak er derfor i de tryggeste hænder. Står du overfor et kommende kloakprojekt hvad enten det er nyanlæg eller renovering, er det en god idé at overveje opsætning af en rottespærre.


Renovering af kloak

Kloakken er den del af bebyggelsen/huset, som man ikke ønsker at bemærke. Desværre er det ikke altid tilfældet. Ligesom mange andre materialer svækkes kloakrør med årene, hvorfor der kan opstå tilstoppet kloak eller andre problemstillinger ved ældre kloakanlæg. Dette skyldes ofte et sammenfald på et rør, hvorfor det er nødvendigt at lave en punktreparation af det ødelagte område.

Kloak kloakseparering på Stevns

Nyanlæg af kloak

Etablering af nyt kloaksystem, er naturligvis også en opgave vi varetager med stor ekspertise. Vi laver nyanlæg af kloakker ved nybyggeri, samt total udskiftning af eksisterende kloak i størrelsen max 200 mm fra skelbrønd mod hus.
Vi samarbejder med totalentreprenører såvel som direkte med bygherrer.

Tilbud på udførelse af kloakarbejde

Har du brug for yderligere information om, hvad vi kan tilbyde indenfor kloakløsninger er du meget velkommen til at kontakte os. Vi laver og meget gerne et uforpligtende tilbud og rådgiver om den bedste løsning for din grund og kloak. Du skal blot udfylde de få informationer i kontaktformularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest indenfor 5 dage.