At sætte ordet inventar sammen med grønne områder, kan for mange skabe stor undren, men ikke desto mindre er det lige, hvad det er. Kigger man sig omkring rundt i byer, i skove, langs veje og mange andre offentlige steder, vil man se, at der er en del udendørs inventar tilgængeligt til fri afbenyttelse. Vi opsætter bl.a. legepladser, fitnessbaner og bænke, blot for at nævne nogle eksemplarer på inventar i det grønne, til stor glæde og værdi for vores kunder.
Det er dog langt fra kun i offentlige områder vi opsætter inventar. Hegn og pergolaer er blandt andre også inventar som opsættes i det grønne.


Inventar i København

Opsætning af høj kvalitet er vigtig for os

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde korrekt og af høj kvalitet. Vi følger anerkendte normer og standarder indenfor branchen og går aldrig på kompromis. Opsættes inventaret ikke forsvarligt, kan det medføre store konsekvenser. Vælger du os som samarbejdspartner, kan du trygt ligge opgaven hos os.

Tilbud på opsætning af udendørs inventar

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde indenfor inventar er du velkommen til at kontakte os. Har du brug for inspiration og rådgivning eller et uforpligtende tilbud, udarbejde vi meget gerne dette.