Når træer, planter og blomster visner og sætter ud på trods af korrekt pleje og vedligeholdelse, er der tale om misvækst. Dette skyldes ofte dårlige jordbundsforhold under beplantningen. Opleves dette, anbefaler vi, at der udarbejdes en jordbundsanalyse på grunden.


Jordbundsanalyse jordbundsforbedring Roskilde

Jordforbedringer afhjælper misvækst i beplantningen

Findes der dårlige jordbundsforhold på grunden, bør der udarbejdes jordforbedringen for at afhjælpe problemstillingen. Der findes mange forskellige typer af jordforbedringer, da den enkelte løsning tager udgangspunkt i det pågældende svar fra jordbundsanalysen. Jordbundsforbedringer kan typisk være tilsætning af mineraler, jordarbejde med bortskaffelse af byggeaffald eller opgravning af lerjord, hvor der herefter påfyldes god muldjord på grunden.

Tilbud på jordbundsanalyse eller jordforbedringer

Oplever du misvækst i dine planter eller blomster eller ønsker du en udbedring af jordbundsforholdene inden investering i beplantning, kan en jordbundanalyse med fordel foretages. Hos os finder du eksperter i jordbundsforhold, som kan yde den helt rigtige rådgivning om jordanalyser og jordforbedringer.
Ønsker du at høre mere om jordbundsanalyser og jordforbedringer eller blot mere om hvad vi kan tilbyde indenfor området, er du meget velkommen til at kontakte os. Ligeledes udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, såfremt du ønsker det.